3 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

Είναι αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων που αμελούν τον έλεγχο του λαδιού και προσπαθούν να επιμηκύνουν τα διαστήματα της αλλαγής λαδιού. Αυτή η καθυστέρηση δεν εξοικονομεί χρήματα. Αντίθετα βλάπτει σοβαρά τη ζωή του κινητήρα, ιδιαίτερα όταν την στάθμη λαδιού είναι πολύ χαμηλή ή όταν παραμελείτε να αλλάξετε τα λάδια κα φίλτρο σε τακτική βάση.

 

Συνειδητοποιήστε ότι κάνετε συχνά κάθε είδους προληπτικό έλεγχο συντήρησης νωρίτερα, από ότι συνιστάται από τον κατασκευαστή. Με αυτό το τρόπο θα προστατέψετε τα σημαντικά λειτουργικά σημεία του κινητήρα, ώστε να απομακρύνετε τις διάφορες βλάβες.

 

Συνεπώς προσπαθήστε να εξισορροπήσετε οικονομικά το κόστος συντήρησης , ώστε να επωφεληθείτε και να χαρείτε την μέγιστη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας με αξιόπιστες αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων.

 

Με λίγα λόγια είστε συνυπεύθυνη για την μακροζωία του κινητήρα σας, και εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να αποφύγετε τις πολυδάπανες  βλάβες.

Απλά με ένα, δύο, τρία βήματα απολαύατε τη μακροζωία της μηχανής σας.

 

Εξασφαλίστε χρόνο και χρήμα και απαλλαχτείτε από τα μεγάλα κόστη επισκευής.

Κατά την διάρκεια του χρόνου και ανάλογα της ανάγκες του οχήματος συναντάμε βλάβες ή ορισμένες συντηρήσεις που απαιτούνται να πραγματοποιηθούν για να κινήστε αξιόπιστα.

 

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με ειδικές προσφορές σε εσάς συμφώνα με τις ανάγκες του δίτροχου σας, καθόλη την διάρκεια του έτος σας.

Με απλά 3 βήματα κερδίστε όλες τις εποχές του έτος:

 

1. Προγραμματίστε ένα αναλυτικό τεχνικό έλεγχο πολλών σημείων και προπαντός χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση, ώστε να επιβεβαιωθείτε ότι η μηχανή σας είναι έτοιμη για να κινήστε με ασφάλεια.

 

2. Ζητήστε ένα κουπόνι προσφοράς και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ μια συνήθης συντήρηση π.χ αλλαγή λαδιών.
 

3. Με το e-mail σας, ενημερώνεστε για εποχιακές προσφορές συντήρησης και υπενθυμίσεις ώστε να κρατάτε για όλο το έτος σε καλή κατάσταση το δίτροχο σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε…. στο τηλ.: 210-7663240, Κόνωνος 91, Παγκράτι, Αθήνα.

About the author: