ασφαλη και οικονομικη συντηρηση

Είναι μια δυνατότητα από την οποία μπορείτε να συντηρείτε το όχημα σας με ασφάλεια, ποιότητα και ταυτόχρονη οικονομία από αυτή που θα επιλέξετε εσείς.

Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να επισκευάσετε με ασφαλή και οικονομικό τρόπο το δίτροχο όχημα σας, ώστε να δημιουργηθεί μια μορφή συντήρησης στα μέτρα σας. Ο σκοπός είναι να προσφέρετε στο εαυτό σας την ασφαλή λειτουργία του οχήματος σας σε μέγιστη αξιοπιστία και να διατηρήσουμε την ποιότητα της μηχανής σας σε άριστο επίπεδο.

Παρακάτω αναφέρουμε τα ωφέλη αυτης της υπερησιας:

– Συντήρηση από την οποία εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τα οικονομικά σας

– Δυνατότητα συντήρησης σε ασφαλή και οικονομικό επίπεδο, ακόμα και σε επισκευές με μεγάλα κόστη. 

– Αν τα οικονομικά σας είναι αρκετά χαμηλά εμείς προτείνουμε να επισκευάσετε τα άκρος απαραίτητα για την πιο απλή και ασφαλή λειτουργία του οχήματος σας.

– Αν το όχημα σας είναι ακινητοποιημένο για αρκετό καιρό χωρίς να γνωρίζετε τι θα κάνετε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε πριν την επισκευή, τα τεχνικά και κοστολογικά ζητήματα χωρίς καμία επιβάρυνση.

– Αν έχετε υποστεί βλάβη από την οποία είναι άγνωστη, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά πριν την αποκατάσταση της, χωρίς καμία χρέωση.
Διατηρήστε ένα πλήρες και διαρκώς ενημερωμένο αρχείο για κάθε τύπο συντήρησης σε μορφή service book και σε ηλεκτρονική, το όποιο θα βοηθήσει να διατηρήσετε σωστά με καλή συντήρηση , όπως επίσης την αξία μεταπώλησης του δίκυκλο σας.

 

 

SCOOTER SOLUTION – ΚΟΝΩΝΟΣ 91, ΠΑΓΚΡΑΤΙ. 210/7663240.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.